Pluja, fred, calor, pujades verticals i descensos, això és el que s’han trobat els espluguins  Sergi Monlleó, Marc Martí i Toni Morlans en completar la CCC (Courmayer-Champex-Chamonix) de l’Ultra Trail du Mont Blanc, una de les carreres més dures del campionat mundial. Els tres corredors han fet la cursa junts i han tardat 24 hores a travessar la meta al poble alpí de Chamonix després de 100 quilòmetres de cursa a peu.

Els corredors del Club Atlètic Espluguí van completar la prova CCC, una de les vuit proves a què es pot optar per competir en l’Ultra Trail du Mont Blanc, aquesta concretament té una distància de 101 km amb 12000 m de desnivell acumulat. A més a més, els corredors van sortir d’Itàlia de Courmayer, van passar per Suïssa i van acabar la cursa a Chamonix a França, tres països en una cursa.

Marc Martí va acabar el 1121º de la classificació general, 427º de la seva categoria V1 H. Seguidament, va entrar Toni Morlans a la posició 1122º de la classificació general, 428º de la seva categoria V1 H. El tercer espluguí, va ser Sergi Monlleó que va acabar 1123º de la classificació general, 454º de la seva categoria SE H. En la modalitat CCC van competir 2.147 corredors, dels quals van acabar la prova 1.622.