El concert que es va celebrar aquest diumenge a la pedrera Coma-Ral de Sarral va reunir prop de 200 persones. El grup Sax Ars Bandde de jazz, blues i swing va tocar en un ambient únic com és una pedrera.

Aquest concert forma part del ventall d’activitats que la població de Sarral va celebrar l’any passat en el marc dels 100 anys de l’alabastre. Durant l’any també estan previstes diverses conferències i exposicions divulgatives que tenen com a objectiu fer conèixer els valors d’aquesta pedra.
L’alcalde de Sarral, Josep Amill, en declaracions a l’Espluga FM Ràdio va argumentar que volen seguir amb els actes commemoratius dels 100 anys per tal de reivindicar la importància de les pedreres d’alabastre de Sarral. També va afegir que l’acústica de l’ambient és única i que per això continuaran celebrant cada any diverses activitats per tal de promocionar l’alabastre.
ÀUDIO: Josep Amill parla sobre el concert en la pedrera Coma-Ral
Concert a la pedrera de Sarral (Imatge: Marta Arjona // ©Ajuntament de Sarral)