La 48a edició de la Festa de la Verema ha començat aquest divendres al Museu de la Vida Rural de la mà de la sommelier i  enòloga Pilar Salillas.

L’acte que ha encetat la programació d’enguany va consistir en un maridatge de fumats i sushi amb vins i escumosos de la DO Conca de Barberà. L’acte va començar a les 7 de la tarda i va reunir 55 persones. Des de la DO estan contents de l’aforament ja que hi havia 31 persones més que l’any anterior.

La jornada inicial va seguir amb el sopar a l’Art Restaurant en què es van oferir sis vins i caves de la DO Conca de Barberà per a sis tapes, un acte que ja va viure la seva cinquena edició sota el títol Brinda’m Baccus. El sopar 85 persones van poder tastar les diverses tapes amb els diferents vins de la DO Conca de Barberà.

La mostra de vins i caves i de degustacions gastronòmiques obrirà les seves portes aquesta tarda a les 19h a la plaça Montserrat Canals amb 22 estands. La tradicional piada i el primer most encetarà oficialment la Fira de la Denominació d’Origen

PROGRAMACIÓ DE LA FESTA DE LA VEREMA