(Imatge: Cedida)

A la Conca de Barberà durant el primer mig any d’aquest 2018 hi ha hagut un total de 234 accidents laborals amb baixa a les empreses. Són 48 menys que durant el mateix període de l’any anterior i representa una variació del -16,73%. En el que portem d’any no hi hagut cap accident amb baixa greu i tampoc cap de mortal.

La Conca es la setzena comarca amb menys accidents laborals amb baixa. L’any passat hi va haver 460 accidents en total. Els que han disminuit són els accidents lleus, ja que l’any passat en aquesta data portavem 282 accidents. 2 d’aquests eren greus.

D’accidents mortals a la Conca no n’hi hagut cap des del 2016.

Segons l’informe que ha fet l’Observatori del Treball i Model Productiu a partir de les dades del Registre d’accidents de treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies els mesos amb més incidents registrats han estat el juliol (amb 45 accidents) i el maig (41). L’abril i el més de juny han estat els mesos que s’han registrat menys accidentalitat amb 25 accidents cada mes.

Pel que fa als sectors econòmics més afectats, la majoria d’accidents s’han produït al sector de la indústria, seguit pel de serveis de molt a prop. Els dos sectors representen un 90% del total.

1 COMENTARI

  1. el paper i les estadístiques o aguantant tot , la realitat es que les mútues d´accidents de treball cada vegada donen mes baixes provocades per el treball com malalties comunes quedant les malalties professional camuflades com malalties comuns i la precarietat amb la contractació amb contractes de hores , dies i de setmanes i la por amaga moltes incidències i accidents

Comments are closed.