Un camió que transportava uns 500 porcs ha bolcat aquest dijous al migdia a la carretera C-241d, a Montblanc. L’accident ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa i s’ha donat pas alternatiu per la carretera C-14 entre Sarral i Montblanc. El conductor ha resultat il·lès.

L’avís dels fets s’ha rebut a les 2 del migdia i ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El vehicle que transportava els porcs ha col·lidit amb un altre camió. Un del dos camions ha quedat bolcat sobre la cuneta lateral.

Camió que transportava els porcs (Imatge: Bombers)

Rescat dels porcs

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir. A més a més, en l’accident s’ha desplaçat diversos veterinaris i un altre camió que ha servit per a les tasques de traspàs dels animals