La Conca de Barberà per a la Independència ha organitzat autocars, com ha fet en els darrers anys, per assistir a la manifestació de la Diada de l’11 de Setembre a Barcelona.

L’entitat de la Conca facilitarà al voltant de 700 places d’autocar. Aquesta manifestació ha de servir per exigir l’alliberament dels presos polítics i denunciar la repressió de l’estat, així com també per a exigir als partits independentistes la implantació de la República.

Enguany la Diada serà una onada gegant que unirà la plaça de les Glòries de Barcelona amb el Palau Reial. Amb el lema «Fem la República Catalana» la manifestació començarà a les 17.14 h amb silenci i un coet marcarà el tret de sortida de la gran onada, on diferents voluntaris, amb unes banderoles de color corall, marcaran el ritme de l´onada. L’ANC Conca participarà en el Tram 3 de la mobilització, el tram que es troba més a prop de Palau Reial.

L’ANC explica la mobilització en aquest vídeo:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ASVjCw-cPkY]

Com inscriure’s

Les inscripcions, tant dels autocars com la del tram, es poden formalitzar a la Floristeria Civiflor i al Supermercat Coaliment Poblet pel preu de 12 €. També es poden fer a Montblanc, Vimbodí i Poblet, Blancafort, Solivella, Rocafort de Queralt, Sarral, Barberà de la Conca, Vilaverd i Pira.

Als mateixos establiments es poden aconseguir les samarretes de la diada d’enguany al preu de 15 € els adults i 8 € infantils.