Descarrega’l

Aquesta setmana hem començat destacant les concentracions en solidaritat a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils un any després. En segon terme hem fet balanç del Festival de Música Antiga del Monestir de Poblet i també hem explicat que el Museu de la Vida Rural dedica el cap de setmana a les abelles. Entre d’altres notícies, hem parlat del Danseu Festival i de la fita de finals del s. XIX trobada a la Conca. En la segona part, hem entrevistat a la presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, i al regidor de Turisme de l’Espluga, Jordi Torre, per conèixer les propostes de la 48a Festa de la Verema que se celebrarà del 24 al 26 d’agost a l’Espluga. També hem parlat amb Pere Manresa, organitzador del Festival Essències, que se celebrarà aquest pròxim cap de setmana a Montblanc.