La docusèrie que narra l’origen de la nació catalàna, Comtes, es podrà escoltar a partir d’aquest cap de setmana a l’Espluga FM Ràdio. L’emissió es dividirà en quatre entregues de 30 minuts i es podrà escoltar els dissabtes i diumenges a les dues del migdia, després de l’Informatiu cap de setmana.

Comtes és una producció de La Xarxa de Comunicació Local i està dirigida per Carles Porta i escrita pel mateix director i per l’escriptor Albert Sánchez Piñol. La docusèrie narra els esdeveniments que van marcar el regnat de quatre comtes que es van succeir cronològicament, i que compartien una forta personalitat i una gran convicció en la defensa dels seus projectes polítics: Guifré el Pelós, Guifré Borrell, Sunyer I i Borrell II.

Els quatre capítols que es podran escoltar a l’EFMR són l’adaptació radiofònica de la sèrie que La Xarxa i les televisions locals van emetre a finals del 2017 i que, a partir del gener, es va posar a disposició de les emissores de ràdio adherides a La Xarxa.