Coincidint amb l’alta afluència de visitants a les Muntanyes de Prades durant l’agost, Vilanova de Prades ha començat aquest dilluns una ruta de tapes que s’allargarà fins aquest dimecres. Al municipi només hi ha tres bars, però tots ells esperen que la proposta pugui ser positiva coincidint amb la temporada d’estiu.

Els responsables dels bars han reconegut que l’activitat arriba en bon moment.  Marta Domènech, de Ca la Montserrat, assegura que durant l’agost és quan hi ha més gent al poble i que les dates són encertades. En aquesta línia, Eduard Rodríguez, del Casal, espera poder donar a conèixer la seva cuina, mentre que Maria Pilar Llaurador, d’Els Ceps, destaca que la ruta de tapes també pot servir perquè els visitants coneguin el poble.

La iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Vilanova de Prades i els bars proposaran tapes diferents per a cada jornada. Per exemple, es podran tastar diverses varietats de caragols, musclos, elaboracions amb ceps o orella amb morro porc. A més a més, la ruta inclou un premi d’un sopar per a dues persones en cadascun dels bars que se sortejarà entre tots aquells que completin els tres dies.

ÀUDIO: Els responsables dels bars i restaurants parlen de la iniciativa