El cicle Música als Castells ha arribat aquest dissabte a la Conca de Barberà, en concret al Castell de Milmanda a Vimbodí i Poblet.

Envoltat de les vinyes de la Família Torres i amb el testimoni històric d’haver estat granja del Monestir de Poblet i també castell de defensa i fortalesa, el Castell de Milmanda va viure aquest dissabte una vetllada musical. El cicle de la Fundació Castells Culturals de Catalunya va proposar l’actuació de Patrikez i Josep Enríquez que van fer sonar versions de cançons reconegudes de Joaquín Sabina, Jacques Ibert, Billy Joel, Erik Satie, Pau Donés o Joan Manuel Serrat, entre d’altres.

En declaracions a l’EFMR, el director gerent de la fundació, Ramon Orpinell, ha destacat que el cicle permet ampliar l’oferta del Castell de Milmanda, que arrossega molta història i encara està en actiu. Orpinell ha recordat que el cicle musical va néixer fa tres dècades per donar a conèixer el patrimoni de castells catalans.

ÀUDIO: Ramon Orpinell parla de l’escenari del Castell de Milmanda