[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9QVTPCN0U3s?rel=0]

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha visitat aquest divendres el Monestir de Poblet on ha estat rebut pel pare abat, Octavi Vilà. Torra completarà la seva primera visita institucional al monestir assistint al concert d’obertura del 6è Festival de Música Antiga.

El president ha recorregut algun dels espais més emblemàtics del conjunt arquitectònic acompanyat també del delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director de Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs. Després de la visita, Quim Torra ha compartit el sopar amb la comunitat monàstica.

El Festival de Música Antiga comptarà amb la presència de Quim Torra

Just aquest divendres, amb l’assistència del president de la Generalitat, el Festival de Música Antiga del Monestir de Poblet engegarà la seva sisena edició sota la direcció artística del mestre Jordi Savall. El primer concert serà “Camins de l’exili i de l’esperança. Diàleg de les músiques cristianes, jueves & musulmanes al voltant del Mediterrani” a partir de dos quarts de 10 de la nit a càrrec d’Orpheus XXI i Hespèrion XXI. D’aquesta manera, Savall porta a Poblet el projecte que encapçala amb músics refugiats i immigrants a Europa.