Blancafort celebrarà aquest dissabte la desena edició de la popular Pujada al Cap del Coll organitzada per l’Associació Esportiva de Blancafort.

La pujada al Cap del Coll es pot fer tant amb btt o amb bicicleta de carretera, ja que hi ha dos circuits adaptats. La sortida neutralitzada serà a les 7 de la tarda des de Blancafort i els ciclistes hauran de pujar els 7 quilòmetres fins al canvi de carretera de Montblanquet. Els organitzadors asseguren que és una prova dura pel que fa al desnivell i la calor.

ÀUDIO: Victor de Santos, president de l’Associació Esportiva Blancafort, explica la pujada

L’any passat va ser l’edició més participativa amb un total de 100 ciclistes, a més a més, es va batre el rècord amb  un temps de 15 minuts de pujada. Les previsió per enguany és que es pugui assolir una xifra similar.

ÀUDIO: Victor de Santos parla sobre els inicis de la prova

A més a més, a les 4 de la tarda de dissabte l’Associació ha preparat un bicicròs, amb diversos circuits urbans per dins de la població pensat per als més petits.