Un home de 35 anys va patir una aturada cardiorespiratòria aquest diumenge a la piscina municipal de Santa Coloma de Queralt. L’home va ser evacuat en estat crític amb helicòpter a l’Hospital de Bellvitge.

El Servei d’Emergències de Catalunya va rebre l’avís a les 16.55 h quan el socorrista de la piscina municipal de Santa Coloma va trucar al telèfon d’emergència per avisar que hi havia una persona inconscient. Segons ha informat Protecció Civil, el socorrista va fer les maniobres d’emergència (RCP) aplicades a la persona que van haver de treure de l’aigua davant de la sospita d’aturada cardiorespiratòria.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar una unitat del SEM i un helicòpter medicalitzat, després d’intentar reanimar-lo el pacient va ser traslladat amb helicòpter a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona.