La versió d’estiu del programa Joc de Cartes de TV3 busca aquest dimecres 8 d’agost el millor restaurant de brasa de les muntanyes de Prades i hi competiran dos restaurants de la Conca de Barberà i un del Baix Camp. El programa s’emetrà a les 21.50 h.

La Masia Sagués de Vimbodí i Poblet i Els Ceps de Vilanova de Prades participen al programa juntament amb el restaurant El Grèvol de Capafonts. En els capítols d’estiu els restaurants juguen per parelles i, en aquesta ocasió, tots tres tenen una cosa en comú, els vincles familiars entre els restauradors.

Al Joc de Cartes Estiu s’enfronten tres restaurants de la mateixa zona i amb un tipus de cuina semblant. Els representants de cada establiment són els jutges i han de valorar la competència. El guanyador de cada programa, que s’endú el distintiu i 3.000 euros, es decideix amb la suma de tots els punts obtinguts i amb el vot decisiu del presentador.