Belltall ha promocionat aquest dissabte el seu producte per excel·lència, l’all, i ho ha fet amb la seva particular festa que enguany arriba a la 10a edició.
La Festa de l’all de Belltall és el principal aparador del cultiu d’aquesta hortalissa a la Conca de Barberà i aquest 2018 ha fet un pas més. L’esdeveniment de l’Associació de Productors d’All celebra el seu desè aniversari ampliant la programació, per primera vegada, també durant la tarda i amb més activitats.
ÀUDIO: Pau Minguet, un dels membres de l’Associació de Productors, parla sobre la desena edició
L’edició d’aquest 2018 ha propiciat una major afluència de públic, que s’ha fet palesa a l’esmorzar popular amb prop de 650 persones.
ÀUDIO: Minguet fa referència a la importància de la Festa de l’all
Una exposició de l’any Pompeu Fabra, un conte dels productors d’all i l’actuació d’un grup de Grallers acompanyen el mercat de diversos productes de la Vall del Corb i, òbviament, la venda d’alls, aquesta vegada després d’una collita molt bona.
ÀUDIO: La pluja de la primavera i les nevades de l’hivern han fet alls de més qualitat així ens en parla Pau Minguet