La regidoria de Festes de l’Espluga ha publicat l’enquesta sobre la Festa Major per conèixer les opinions de la ciutadania al voltant de les propostes de la programació d’aquest 2018 i amb la intenció de sumar aportacions per a l’oferta festiva de l’any vinent.

L’enquesta es repeteix per tercer any consecutiu i es pot contestar a través d’internet i de forma presencial a l’ajuntament fins al 12 d’agost. La regidora de festes, Erika Soriano, ha destacat a l’EFMR la importància d’aquest mètode de valoració perquè, així, l’Ajuntament pot conèixer les sensacions dels espluguins i espluguines i, alhora, obtenir idees per a la programació de la pròxima Festa Major. Per exemple, Soriano ha exposat que el concert d’havaneres que es va celebrar dijous a la plaça de Sant Isidre era una demanda recurrent dels darrers anys.

Les primeres valoracions satisfan a la regidoria de festes

D’altra banda, la regidora de festes s’ha mostrat molt satisfeta amb la Festa Major d’enguany perquè no ha patit cap contratemps i, assegura, les opinions que li han arribat són bones. De la programació, Erika Soriano n’ha destacat les novetats, com la contacontes en anglès de dimecres, la masterclass de dijous o, de diumenge, el taller de circ i l’espectacle de màgia.

Les postres de la Festa Major arriben a les 800 unitats venudes

Les cercaviles o la Cursa Popular també han estat plats forts de la Festa Major, segons Soriano, i pel que fa a les propostes nocturnes assenyala que la festa jove de dissabte amb Doctor Prats com a cap de cartell va ser una de les més multitudinàries que recorda. La regidora ha parlat d’èxit en diverses ocasions, també ho ha fet en referència a les postres de la Festa Major ja que, entre les quatre pastisseries, s’haurien venut prop de 800.

ENTREVISTA: La regidora de festes, Erika Soriano, valora la Festa Major

 

ACCÉS A L’ENQUESTA DE VALORACIÓ