El grup Tratea Teatre va interpretar aquest passat divendres 27 de juliol l’obra D’oca a oca al Teatre del Casal. Una comèdia d’embolic trepidant de John Chapman i Ray Cooney que va fer que el públic aplaudís en diverses ocasions. L’obra estava inclosa a la programació de la Festa Major de l’Espluga.

La platea del Casal va acollir més de 500 espectadors que durant una hora i quaranta es van quedar sorpresos amb la posada en escena i el sentit de l’humor dels actors. Una obra de teatre carregada d’ironia on girava al voltant de dues parelles on els homes són els socis propietaris d’una editorial i es troben embolicats en un assumpte de faldilles.

Tot i el gran ambient de l’obra, part del públic va queixar-se de la calor patida durant l’obra. Per una banda, tant a l’estiu com fins i tot a l’hivern, es pateix calor o fred, respectivament, a causa de la nul·la climatització de l’edifici.

La representació estava dirigida per Ester Majós amb Esther Català com a adjunta a la direcció, i va ser interpretada per 9 actors i actrius. Eva Bonet (Joana Marsal), Ramon Amigó (Felip Marsal), Lluís Alcalde (Òscar de León), Toni Morlans (Fabriccio Torres), Àngel Tierz (Enric Ferrero), Mariona Rendé (Sílvia Cases), Rosa Salvadó (Jennifer Romero), Núria Garrell (Linda Ferrero) i Anna Garcia (Olívia Riera). Amb Carme Torres i Pilar Garrell als traspunts i l’escenografia dissenyada per Marc Martí i Ramon Amigó, i la il·luminació i so de Marc Roca, van permetre als espectadors endinsar-se en un pis modern de la família Marsal.

GALERIA D’IMATGES DE PEP TORRES