[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gabfAvy5P08?rel=0&showinfo=0&w=560&h=315]
Montblanc tornarà a sortir al carrer aquest diumenge per reclamar la finalització de les obres de l’A-27 i del túnel del Coll de Lilla. L’Ajuntament de Montblanc ha convocat una concentració aquest diumenge a la rotonda d’entrada a l’autopista. Com ja es va fer l’agost de l’any passat, el consistori vol reclamar novament que s’accelerin les obres del túnel i de l’A-27 per evitar els problemes de trànsit que es generen a l’estiu.

L’alcalde, Josep Andreu, assegura que “llastimosament la situació a l’agost de l’any passat és la mateixa que aquest 2018. Durant aquest any s’hi ha treballat molt poc”, i afegeix que “a aquest pas ni en quinze anys tindrem el túnel acabat”. L’alcalde reclama que a la Conca de Barberà encara no s’hi ha treballat i assegura que “a l’estiu hi ha molts problemes de trànsit, i el túnel ho solucionaria”. Andreu destaca que “des del 2006 que es van adjudicar les obres, i estem insistint i de moment no hi ha resultats “.

ÀUDIO: Josep Andreu assegura que no ha canviat res des de l’any passat

La concentració està convocada a les sis de la tarda i està previst que es talli la carretera durant mitja hora. Els ajuntaments de la Conca de Barberà i també el de Valls s’han sumat a la convocatòria d’aquest diumenge.

ÀUDIO: Josep Andreu fa una crida a tothom a participar-hi