El grup Tratea Teatre interpretarà aquest divendres 27 de juliol a dos quarts d’11 de la nit l’obra D’oca a oca al Teatre del Casal. Es tracta d‘una comèdia d’embolic trepidant de John Chapman i Ray Cooney i és un dels actes inclosos a la programació de la Festa Major de l’Espluga.

El grup espluguí ha volgut tornar a representar una obra d’humor, a diferència de fa dos anys quan el mateix grup va presentar el clàssic de Terra Baixa d’Àngel Guimerà en honor als 50 anys del Casal. La trama D’oca a oca gira al voltant de dues parelles on els homes són els socis propietaris d’una editorial i es troben embolicats en un assumpte de faldilles. La trama es va enredant fins a tal punt que és impossible sortir-se’n il·lès.

ÀUDIO: Ester Majós, coodirectora de l’obra de Teatre, explica la selecció d’aquesta obra.

ÀUDIO: Ester Majós exposa que el públic riurà molt.

La representació està dirigida per Ester Majós amb Esther Català com a adjunta a la direcció, i és interpretada per 9 actors i actrius. Eva Bonet, Ramon Amigó, Lluís Alcalde, Toni Morlans, Àngel Tierz, Mariona Rendé, Rosa Salvadó, Núria Garrell i Anna Garcia donaran vida als personatges de l’obra. Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Turisme.