L’equip de l’Espluga Audiovisual ha ofert aquesta tarda a partir de les 18.30h i fins les 20.30h la retransmissió en directe de la 41a Cursa Atlètica de l’Espluga per l’Espluga FM Ràdio. El programa especial ha començat amb la prèvia de la competició que organitza al Club Atlètic Espluguí seguit del seguiment minut a minut de la cursa amb diferents punts de connexió com la línia de sortida i arribada, a la plaça del Centenari.

El programa ha estat conduït per Xavier Lozano i Anna Garcia des del centre de dades de la carretera de Poblet, i amb narració en directe des del peu de cursa de Jordina Picanyol i Julia Moyà, amb Josep Morató seguint la capçalera en directe. Albert Grinyó ha completat els punts de connexió amb la narració des del Monestir de Poblet, un dels llocs emblemàtics per on passa la cursa. Tot plegat amb la realització tècnica de Gerard Bosch a la coordinació i amb Jofre Majoral a la producció. Els fotògrafs de l’Espluga Audiovisual han captat el minut a minut de l’esdeveniment esportiu i un dels actes més participatius de la Festa Major de l’Espluga.

La retransmissió s’ha pogut escoltar en directe a www.esplugafmradio.cat i al 107.4 FM