[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t1X-y2ObCTc?rel=0]

L’espluguí Francesc Sánchez tornarà a ser candidat a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del 2019. Qui va ser regidor d’Espluga Viva durant la legislatura del 2011 al 2015 tornarà encapçalar una llista, ara però ho farà amb la FIC, la Federació d’Independents de Catalunya.

Sánchez assegura que “ens presentem per potenciar el nostre municipi amb idees noves, ja que crec que falta aire nou a l’Espluga”. Recorda que en les últimes eleccions no va repetir amb Espluga Viva per desavinences amb la direcció de la formació i que ara estan confeccionant una nova llista per al 2019 ja sota les sigles de la FIC. Amb la nova fórmula espera que l’equip pugui tenir llibertat per fer propostes i no estigui coaccionat per la línia de partit.

La pèrdua d’habitants, l’habitatge o l’ocupació, són algunes de les principals preocupacions de Francesc Sánchez. La nova candidatura encara està treballant en l’equip i, de fet, el calendari encara és llarg perquè les eleccions municipals seran el 26 de maig del 2019.
Actualment la FIC té l’alcaldia a Santa Coloma de Queralt i a Pira. També té representació a Montblanc, amb un regidor. En els comicis del 2015 també van aconseguir un regidor a Passanant i Belltall, dos a Solivella i a Vilaverd.