[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mqrAMstNU1o?rel=0]

La Colla de Diables de l’Espluga ha inaugurat aquest dimecres a la tarda les millores que s’han fet en els darrers anys al local de l’entitat coincidint amb el creixement de la seva base social que ara s’enfila fins als 250 socis.

La recuperació de la colla infantil i, per tant, l’augment del grup ha propiciat una major necessitat d’espai. Per això, en els darrers dos anys l’entitat ha treballat en la remodelació de la seu social. L’Ajuntament de l’Espluga hi ha aportat tot el material necessari, mentre que les millores s’han fet amb obra de vila. Ara el local ha duplicat la seva superfície i consta de diversos espais diferenciats: una zona de taller, un magatzem, dues dutxes, lavabo i una sala de reunions.

El president dels Diables, Roger Òdena, considera que el local en millors condicions ha de cobrir les necessitats d’espai de l’entitat i alhora tornar a ser un punt de trobada que pugui reforçar la cohesió dels integrants. Al seu temps, l’acalde de l’Espluga, David Rovira, ha recordat que l’edifici es troba en un punt estratègic per a la conservació del material pirotècnic i que amb les darreres actuacions s’ha pogut adequar a les demandes de l’entitat. En aquest sentit, Rovira s’ha mostrat sorprès amb el creixement dels Diables de l’Espluga després del naixement dels Diables Kids.

ÀUDIO: David Rovira valora les millores del local dels Diables de l’Espluga