Sarral viu des de diumenge la seva Festa Major amb una trentena d’activitats culturals, festives i esportives que se celebraran fins al pròxim dilluns 30 de juliol. Els 8 dies de festes han arrancat amb el pregó a càrrec de l’exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada i diputada al Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya, Anna Tarrés, qui ha estiuejat des de petita en aquest municipi de la Conca de Barberà on hi té arrels familiars.

Més enllà del pregó, la relació de Tarrés i la natació amb Sarral va marcar la primera jornada de la Festa Major. També diumenge es va descobrir l’escultura d’alabastre de Sarral feta pel mestre artesà Isidre Magre en homenatge a Damià Llobet, qui va ser pioner de la natació al municipi i primer entrenador d’Anna Tarrés.

D’altra banda, es va inaugurar una exposició de manualitats i patchwork, la mostra de restauració de mobles “Els Bells Encants” i també es van entregar els premis del Concurs de Cartells de la Festa Major, enguany amb Jana Torné com a guanyadora i, per tant, dissenyadora del cartell i Anna Bonet amb el segon premi i la contraportada del programa. Aquest dilluns s’ha celebrat l’exhibició de motos de Narcís Roca que va congregar unes 300 persones.

Els actes segueixen durant tota la setmana amb el concert de l’Orquestra Selvatana divendres a la sala recreativa i disco mòbil a la plaça del Mercat. La nit de dissabte comptarà amb la música de l’Orquestra Venus a la sala recreativa i el grup Van’D’Bolo i el Festival Hands Up Tour a l’avinguda del Camp de Futbol. De diumenge 29 de juliol en destaca el concert-vermut amb Wild Cherries Dixie, un espectacle familiar de Pirates del circ o bé l’espectacle amb l’humorista Peyu i el Dani, el tècnic que l’acompanya.

Dilluns la Festa Major de Sarral acabarà amb la missa solemne en honor a Sant Abdó i Sant Senén, el ball de sardanes, l’animació infantil amb El més tumàcat i Gil&Ratataplan, un sopar popular i els focs artificial.

CONSULTA EL PROGRAMA D’ACTES

Fotos: Marta Arjona / Silvia Robert / Rosa Meroño