Descarrega’l

Aquest dimecres hem destacat la sentència judicial que requereix a l’Arquebisbat de Tarragona que aturi el repic de la campana de Senan fins que s’ajusti al màxim legal que ara mateix supera per 1 dB. La decisió del magistrat respon al recurs contenciós administratiu que un veí va interposar a l’Ajuntament de Senan i a l’Arquebisbat. D’altra banda, també hem destacat que neix a la Conca de Barberà la primera associació comarcal d’excàrrecs electes. També parlem de la nova samarreta de l’Espluga amb els Ton’s del seguici popular, del reconeixement a l’espluguí Antoni Carreras per la seva metodologia acadèmica. En l’àmbit cultural, parlem de la trobada internacional en què han participat els gegants neolítics de l’Espluga o de diversos actes de la Setmana de la Joventut de l’Espluga. En la segona part, aquest dimecres parlem amb Leandre Romeu, responsable de la Conca 5.1, per conèixer les propostes de la Nit 5.1 la festa anual de l’associació que arriba aquest dissabte al Castell Templer de Barberà de la Conca. En l’entrevista, també hem parlat amb Carlos Barneda, del Sant Francesc Restaurant; la cantautora Joana Serrat i els ballarins Beatriz Palenzuela i Rafael de Lastra.