L’espluguí Antoni Carreras ha estat reconegut amb un accèssit dels Premis Estudios Financieros 2018 valorat amb 900€.

L’espluguí és professor del Departament de Dret Públic de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. El reconeixement estatal del Centre de Estudios Financieros li ha valorat el seu projecte docent que ha implementat a l’assignatura de Dret Constitucional.

ÀUDIO: Antoni Carreras defineix el premi.

El treball d’Antoni Carreras porta per títol “Com fer del Dret Constitucional una matèria amigable amb la complexitat de la societat“. Aquestes metodologies s’apliquen a la URV des de fa més de 10 anys i l’han practicat un col·lectiu de 1.500 alumnes de les Facultats de Lletres i de Ciències Jurídiques. Tenen per objectiu estimular la motivació, l’interès i la participació en l’aula fomentant les tecnologies TIC.

ÀUDIO: Antoni Carreras valora molt positivament els diversos reconeixements.

Aquest projecte ja va rebre el Premi del Consell Social en la modalitat individual l’any 2017 i el Premi Jaume Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya. A més a més, Diana Marín i Estela Rivas, companys d’Antoni Carreras, també van ser reconeguts amb el premi  Estudios Financieros 2018.