Aquest dilluns han començat les diverses activitats de la Setmana de la Joventut, després que el dissabte s’ha celebrés la Nit Jove amb Allioli.

Una de les principals novetats d’aquest Faistiu 2018 ha sigut el torneig de Clash Royale, un joc d’èxit juvenil i que ha revolucionat els telèfons mòbils. Una vintena de joves van competir entre ells per poder arribar a la gran final. Cada partida del joc tenia una duració de 5 minuts i guanyava el millor de tres. L’activitat va començar a dos quarts de vuit del vespre i va acabar al voltant 9 de la nit.

Itachi Uchiha va guanyar el torneig amb una victòria final de 3-2 partides contra el segon classificat el Anunnaki33, En tercera posició va quedar el jugador Kirito. El primer classificat es va en portar una targeta 50€ per poder gastar-se en el joc del Clash Royale, el segon i el tercer una targeta de 25€.

Durant la tarda de dilluns també hi va haver un berenar gratuït, a més a més, d’un rocòdrom i inflables pels joves i els infants. A la nit, al jardí dels francolins, s’havia de celebrar el concert acústic amb The Bird Yellow, el projecte del jove barceloní Gerard Vidal. Per culpa d’un problema de salut no va actuar i al seu lloc ho va fer el jove espluguí Joan Vilalta.