La Urbanització Carreras ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Des de divendres fins al diumenge hi va haver diverses activitats per a totes les edats, com el ball de nit, la festa de l’escuma o cinema a la fresca.

Les activitats van començar divendres al vespre amb cinema a la fresca, on una vintena d’assistents van poder veure “El Gran Showman”, a continuació la primera nit va acabar amb discomòbil.

Dissabte a la tarda es va celebrar el parc infantil amb els jocs tradicionals i inflables que van amenitzar la tarda. A la nit, a partir de les 10 de la nit, es va viure un dels actes més esperats de la festa, el sopar a la fresca de tots els veïns de la Urbanització Carreras. L’assistència al sopar va ser de 160 persones, 50 més que l’any passat. Per acabar el dissabte, Set D Veu va fer ballar els assistents al gran ball de Festa Major del barri, per finalitzar la festa hi va haver disco mòbil.

La programació del diumenge es va dedicar als més petits amb la festa de l’escuma i la guerra de pistoles d’aigua. Finalment, un vermut musical posava punt final a la festa. Durant tot el cap de setmana hi va haver servei de bar.

L’organització, a càrrec de l’Associació de Veïns de la Urbanització Carreras, valora molt positivament la celebració de la Festa Major amb un any on l’assistència a les activitats ha augmentat.