La Sala Llucià Navarro del Casal de l’Espluga ha acollit, aquest cap de setmana, l’exposició col·lectiva de treballs artesanals fets amb la tècnica del patchwork que han elaborat les alumnes del Casal durant el curs.

L’acte d’inauguració de la mostra va tenir lloc el dissabte a les 6 de la tarda i va comptar amb la presència de la presidenta del casal, Maria Dolors Civit, i de totes les alumnes de patchwork del Casal. En l’acte d’inauguració també hi va haver piscolabis pels assistents, a més a més, d’un sorteig de confeccions de les alumnes del casal. L’exposició de patchwork es va poder visitar durant el cap de setmana del 14 al 15 de juliol.

Sota l’aprenentatge de la Rosa Maria Badia de Vimbodí, un total de 12 persones han passat moltes hores en convertir petits trossos de roba en vànoves, cortines, davantals, estovalles o figures. Fa més de 15 anys que existeix aquesta secció del casal i 10 que hi ha la professora Rosa Maria Badia. Les cosidores es divideixen en dos grups els dilluns, de 3 a 5 el primer i de 5 a 7 el segon.