El Torneig de Futbol Sala de l’Espluga de Francolí enguany no se celebrarà per falta d’organitzadors. El campionat s’hauria d’haver celebrat durant les setmanes prèvies de la Festa Major, però la regidoria d’esports ha confirmat a l’emissora que la 26a edició haurà d’esperar a l’any vinent.

L’oferta del nou Pavelló Municipal d’Esports, la pista de l’antic Institut Joan Amigó o del Pavelló del Casal no han estat suficients per trobar organitzadors per al torneig d’estiu. L’únic interessat no hauria agafat la responsabilitat per falta d’entesa amb l’Ajuntament, davant de la possibilitat de disputar els partits a les noves instal·lacions amb la condició d’habilitar-hi servei de bar. La proposta va topar amb la negativa de l’equip de govern i es van abandonar les negociacions.

Així, la falta d’entesa i l’absència d’altres persones o entitats interessades en l’organització, deixarà l’Espluga sense futbol sala aquest estiu.