El Celler Mas Foraster de Montblanc ha acollit aquest dissabte la cinquena edició de Musi-cata. La música i els vins han tornat a ser dos dels ingredients de la proposta, però aquesta vegada Musi-cata s’ha convertit en una cita solidària que ha sumat gairebé 1.800 euros per lluitar contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

L’aposta benèfica de l’esdeveniment, que repetirà l’any vinent, va comptar amb l’entrega dels músics Joan Masdeu, Fito Luri, Xavi de la Salud Trio, Oscarboles, Habana Vieja i Singtònics, que no van dubtar en sumar-s’hi. L’oferta musical es va completar amb un espai per als infants amb contacontes i la presentació de l’acte a càrrec de la reconeguda periodista Elisabet Carnicé. Tot plegat, va reunir més de 120 persones al pati del celler i els organitzadors ho valoren com un èxit.

L’impulsor de la iniciativa, Jonatan Tarafa, es mostra satisfet perquè l’acte ha donat a conèixer la missió de la Fundació Miquel Valls i el projecte “Ilusión +” de Pau Torres i Gina Córdova. Tota la recaptació de Musi-cata s’aportarà ara a la fundació perquè es puguin invertir en millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA i també en la investigació de la malaltia.

ÀUDIO: Jonatan Tarafa està satisfet amb l’edició d’enguany

Aquesta edició de Musi-cata va comptar amb la participació activa de Pau Torres, malalt d’ELA, que és l’ànima dels vins solidaris de “Ilusión +”. En aquesta ocasió, els seus vins van compartir escenari amb els de Josep Foraster. “Estem súper contents de l’acollida, de com la gent comença a concienciar-se sobre una malaltia molt cruel i volem això, donar-la a conèixer i que, poc a poc, puguem fer petits passos per trobar una cura”, ha expressat Torres.

ÀUDIO: Pau Torres valora la participació del públic i dels músics