El festival d’estiu Nits Musicals de la Brufaganya ja viu la seva setena edició. Enguany, la programació es divideix en 4 entregues i aquest dissabte s’ha celebrat el segon concert.

El Santuari de Sant Magí de la Brufaganya de Pontils s’omplia per escoltar el cor de cambra Lieder Càmera interpretant composicions de Joan Cererols. Eduard Vila va dirigir una formació musical integrada per la soprano Elena Copons i l’acompanyament d’un conjunt instrumental format per contrabaix, orgue i tiorba. Abans del concert, tots els participants van sopar a l’exterior del santuari.

ÀUDIO: Joan Mestre, organitzador del festival, parla dels objectius

Fins a 300 persones es van concentrar en aquest espai emblemàtic de la Baixa Segarra per gaudir de la programació del festival, un fet que valora un dels organitzadors del festival, Joan Mestre, ja que destaca que el públic s’hi desplaça expressament per escoltar música clàssica. De fet, els assistents provenen de molts punts del territori, per exemple de Tarragona, Lleida, Mollerussa o Manresa.

El festival musical continuarà al mateix espai l’11 d’agost amb el cor de gospel The Gospel Viu Choir i el 8 de setembre amb el DUO DeLis. L’organització calcula rebre un miler de persones amb els 4 concerts.