[youtube https://www.youtube.com/watch?v=liz4BcT_n3c?rel=0]

Més d’una vintena de joves participen aquests dies al camp de treball de l’Espluga de Francolí amb l’objectiu d’eliminar les espècies invasores del riu, com són les canyes i els crancs americans.

Durant 15 dies, els nois i noies vinguts d’arreu del país participaran en tasques de neteja de la llera del riu Francolí, prop del seu naixement, i també en diverses activitats lúdiques. A més a més, la programació també pretén que els participants descobreixin l’Espluga i el seu teixit associatiu. Per això, per exemple, els joves faran una passejada per la població amb l’alcalde del municipi, es visitarà la Cova de la Font Major o dormiran en bivac al Paratge Natural de Poblet.

El Camp de Treball acabarà el 22 de juliol i compta amb la col·laboració de la regidoria de joventut i l’associació CEN.