El càmping Montblanc Park ja ha acabat les obres de la coberta de la piscina que va estrenar l’estiu passat. Aquesta nova estructura retràctil, que es va acabar per Sant Joan, permetrà tancar la piscina i utilitzar-la també en temporada baixa. A més, el càmping i l’ajuntament estan treballant per signar un conveni per tal que la gent de Montblanc i la Conca de Barberà la pugui utilitzar durant l’hivern.

El director del càmping, Wallid Hanini, destaca que «estem treballant per arribar a un acord amb l’Ajuntament per obrir la piscina a la gent de Montblanc i la Conca». Explica que les dimensions de la piscina possibilitaran dur a terme natació, però també activitats com aquagym o natació per a les escoles.

ÀUDIO: El director del càmping explica la millora 

El conveni encara no s’ha signat, però la voluntat de les dues parts és arribar a un acord el més aviat possible, i que quan acabi aquesta temporada d’estiu ja es pugui utilitzar com a piscina coberta. La voluntat del consistori és que quan acabi la temporada d’estiu de la piscina municipal, es pugui utilitzar la piscina coberta, a excepció dels mesos en que el càmping tanca per millorar les instal·lacions de cara a la propera temporada. Ho ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, que ha assegurat que «esperem arribar un acord, i sinó ho aconseguim doncs haurem de mirar com construir una piscina coberta, una de les reivindicacions de la gent de Montblanc».

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc espera arribar a un acord

La nova piscina es va estrenar l’estiu passat, i és ja un dels grans atractius del càmping, que ara es troba a ple rendiment. De fet. les seves instal·lacions acullen els mesos d’estiu a més de 3.000 persones.