Els bars del centre històric de l’Espluga impulsen el primer concurs de truites de patates de la població amb la col·laboració d’establiments del municipi. La cita serà aquest dissabte 14 de juliol a les 7 de la tarda.

El concurs està obert a tot tipus de persones que vulguin posar a prova els seus dots culinaris. Per fer-ho, hauran de preparar i portar al Passeig Canyelles una truita de patates. Això sí, els participants podran decidir la forma, la mida i la resta dels ingredients de la truita. 

Hi haurà diversos premis: un per a la truita més gruixuda, per a la més gran, la forma més original, la que tingui els ingredients més originals i el premi més especial serà per al guanyador de la truita de patates més bona. Durant el vespre també es faran activitats per als més petits i fins a la 1 de la matinada hi haurà música d’ambient. 

Per participar al concurs es pot fer apuntant-se amb antelació al Bar L’Espluga, al Bar L’Estic o el Bar Merco o al mateix deia al Passeig Canyelles.

ÀUDIO: Javier Valencia, un dels impulsors, explica la iniciativa