L’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual no s’aturen aquest estiu i proposen una nova graella de programació per refrescar els mesos de juliol i agost. El ventall de propostes es completa amb programes de la temporada d’hivern, noves incorporacions i espais d’altres emissores locals.

L’actualitat comarcal, pal de paller de la programació d’estiu

D’entrada, l’emissora manté al mateix ritme l’aposta per l’actualitat de la Conca de Barberà, tant a través del portal web com al 107.4 FM. Pel que fa a la programació, durant el juliol segueix el programa diari d’informació i entrevistes, La Conca al Dia, de dilluns a divendres a les 11 del matí, i també l’Informatiu Diari de les 3 de la tarda i les 7 del vespre. El balanç de les notícies de la setman a es mantindrà durant tot l’estiu amb l‘Informatiu Conca de Barberà a la 1 del migdia i a les 7 del vespre, dissabte i diumenge.

La graella té dues franges horàries destacades de dilluns a divendres. En la primera, de 30 minuts a les 12 del migdia, s’hi poden escoltar alguns dels espais d’alimentació i rutes de l’Inquiets, les converses del Pedrís o una versió comprimida d’El Sorollari, el programa musical de Sergi Esparza que aquest estiu es pot escoltar a 13 emissores locals adherides a la Xarxa de Comunicació Local. De l’intercanvi amb les emissores catalanes, l’EFMR emet l’espai de Turisme de Ràdio Montblanc i dos programes de Ràdio Arenys: l’espai Fem Muntanya i les entrevistes musicals de l’Estudi 3.

EFMR, fòrmula refrescant per aquest estiu

La franja ja consolidada de 8 a 9 del vespre també és una hora clau de la programació d’estiu. En aquest sentit, hi podrem escoltar alguns dels millors programes del Passeig Musical o Som Terra d’Emun FM dedicat al sector agroalimentari. Els programes musicals La Clau del Pop i l’Ara i Sempre no faran vacances i en podrem escoltar noves edicions. Finalment, les propostes de les 8 del vespre es completen amb una nova incorporació, Musikades, una hora dedicada a la música Rock que presenta un equip de joves de la comarca, format per Martí Trullols, Judit Salguero, Marc Foix, Aleix Valero, Aina Mestres i Josep Pérez.

A més a més, també hi ha temps per als contes en anglès, l’Story Time es podrà escoltar aquest estiu a dos quarts de 8 del vespre, després de l’Informatiu Diari. Alhora, la proposta de l’EFMR, presentada per Jill Haywood, també s’estrena a diverses emissores locals de Catalunya. Dissabte i diumenge també hi haurà ràdio en directe, per exemple amb l’Infoesport durant el juliol, i diverses reemissions. “Comtes”, la docusèrie dirigida per Carles Porta i escrita conjuntament amb Albert Sánchez Piñol sobre l’origen de la nació catalana, també es podrà escoltar a l’emissora.

CONSULTA LA GRAELLA DE PROGRAMACIÓ