[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LocgO-eYJ9M?rel=0&showinfo=0]
Compte enrere per a la gespa artificial al camp de futbol de l’Espluga i, ara sí, els esportistes locals ja respiren més tranquils en veure que les obres han començat.

Des d’aquest dimarts ja s’està treballant en els moviments de terres i s’espera que en menys de dos mesos i mig la gespa artificial sigui una realitat per tal que la temporada pugui començar amb normalitat. L’empresa Galitec Desarrollos Tecnológicos S.L., de Pontevedra, serà l’encarregada d’instal·lar la gespa artificial al terreny de joc i també executarà
quatre actuacions de l’annex de millores del projecte, que consisteixen en l’ampliació de les grades i els paviments perimetrals, l’ampliació de la caseta de control d’aigües, el telecontrol del pou i el rec i el canvi de l’enllumenat a la tecnologia LED.

ÀUDIO: Joan Amigó, regidor de Serveis Municipals, parla de les obres

El projecte suposa una inversió de 513.000 euros, de la qual prop d’un 61% es finançarà amb el superàvit municipal del 2017. El regidor de Serveis Municipals de l’Espluga, Joan Amigó, ha exposat que “el camp de futbol, igual que va ser el pavelló, era una de les reivindicacions de la gent que fa esport a l’Espluga” i espera que pugui suposar un impuls per al futbol, ja que recorda que en les darreres temporades diversos jugadors han abandonat el club per anar jugar a altres municipis.

ÀUDIO: Amigó espera que es pugui reforçar el futbol base espluguí