El Museu i Forn de Vidre de Vimbodí i Poblet, que va reobrir les seves portes el passat mes d’abril, inaugurarà oficialment aquest divendres a les 7 del vespre la remodelació més important de la seva història, que ha suposat una inversió d’uns 90.000 euros.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, serà l’autoritat convidada que inaugurarà les obres, ja que l’actuació ha comptat amb el suport de la Diputació. Al seu costat, l’acompanyarà l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, i els regidors del consistori. Durant l’acte es descobrirà la placa inaugural i també ballarà el gegantó Vitrum, que representa un vidrier.

La remodelació ha millorat la planta baixa de l’edifici on ara la recepció és més àmplia i moderna. També s’ha habilitat un petit magatzem de la botiga i s’han construït uns lavabos nous.  Una de les grans apostes del projecte ha estat la substitució de l’antic forn de gas per un d’elèctric de fusió. De fet, també s’ha reordenat la zona de demostracions i el magatzem del taller.