[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IHIV_TANmvw?rel=0&showinfo=0]
El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha atorgat el diploma de Mestre Artesà Alimentari al pastisser espluguí David Ferrer en reconeixement a la seva trajectòria professional.

L’espluguí, propietari de la Pastisseria Ferrer, és una de les 26 persones que rebran enguany aquest diploma. Per David Ferrer el diploma és un reconeixement a la tradició familiar que ha après del seu pare i expressa: “em fa molta il·lusió perquè el meu pare s’ha dedicat molts anys a aquesta feina i estic molt content per ell”.

ÀUDIO: David Ferrer valora el reconeixement

Ferrer rebrà el diploma de Mestre Artesà Alimentari després que el Gremi de Pastissers de Tarragona presentés la proposta a la Comissió d’Artesania Alimentària Catalana.  Tots els reconeguts han d’acreditar una llarga trajectòria professional, el domini tècnic del seu ofici, experiència i mèrits de caràcter extraordinari en la pràctica de l’ofici.

1 COMENTARI

Comments are closed.