Torna l’experiència del “Bibliopiscina” a la Piscina Municipal de l’Espluga, des del passat dilluns 2 de juliol, la Bibliopiscina torna a estar en funcionament durant les tardes. 

La Bibliopiscina és un servei que ofereix la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí, i que està instal·lada a un lateral de la piscina municipal de l’Espluga de Francolí. La iniciativa ofereix als banyistes i a tot el públic en general activitats relacionades amb la lectura i els contes, durant els mesos de juliol i agost. L’horari de la bibliopiscina és de dilluns a divendres de les 16h a les 19h.

La Bibliopiscina vol apropar i facilitar la lectura i els llibres als banyistes d’una manera lúdica i també apropar i donar a conèixer els serveis bibliotecaris, per això ofereix alguns dels serveis propis de la biblioteca com són la consulta de diaris i revistes, préstec de llibres i activitats de dinamització lectora.

Al llarg de la temporada s’aniran oferint diverses activitats com ara contacontes o tallers. La primera activitat serà aquest dijous a les 6 d ela tarda amb “Rondalla va, rondalla ve!”. En l’activitat es coneixerà el patrimoni llegendari del teritori a tráves de la narracció de contes, recursos teatrals i acompanyats d’una sèrie d’objectes plens de màgia. Per acabar l’actiitat es farà un joc gran.