Aquest dissabte 7 de juliol la nedadora espluguina Erika Soriano va completar l’Ultra Ebre Swim Marathon, una travessa de natació de 30.830 metres entre els embarcadors de Tivenys i Amposta.

Erika Soriano aconseguia acabar la setena edició de la travessa amb un temps de 6 hores i 17 minuts. Una trentena de nedadors van participar en l’Ultra Ebre Swim Marathon, una travessia que transcorre des de Tivenys fins a Amposta passant per Xerta i Tortosa. Un total de 30.830 metres dels quals els primers 15 km fins a Tortosa contenen trams que són a favor de corrent, els següents 10 km no tenen corrent i els últims 5 km són a contracorrent per culpa del vent i l’aigua que entra del mar.

En aquesta travessia cada nedador està obligat a dur un caiaquista i aquest compleix el rol de company, guia, animador, vetlla per la seguretat del participant i li porta l’avituallament.

Soriano es mostra satisfeta d’haver pogut acabar un dels reptes que s’havia plantejat aquesta temporada.