Cesk Freixas ha donat el tret de sortida al festival Bigoti que se celebra els dies 6 i 20 de juliol al pati del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt. Abans de l’actuació del cantautor català, els joves de l’escola de música de Santa Coloma van tocar el repertori musical escolar.

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas, va presentar el seu darrer disc “Proposta”. El festival en el primer dia va comptar amb més d’un centenar d’assistents. Tots ells van poder escoltar el concert amb un ambient distès, entre amics, tot prenent unes copes de vi de la DO Conca de Barberà, en un espai emblemàtic com és el Jardí del Castell.

El 20 de juliol, al pati del Castell dels Comtes, Enric Verdaguer el jove cantautor i guitarrista tocarà el seu primer disc “Moonstruck” amb cançons de diferents influències, com el folk, la bossanova o el pop. També hi participarà la cantant, Emma Gómez. El preu de les entrades és de sis euros i inclouen una copa de vi.