El gimnàs de l’Espluga de Francolí, Totalgym, celebra aquest divendres un festival de dansa benèfic que aportarà els seus beneficis a Metges Sense Fronteres. L’esdeveniment començarà a dos quarts de 9 del vespre al Teatre del Casal i també servirà per acomiadar la temporada esportiva.

D’aquesta manera, un any més, el festival se solidaritzarà amb una causa benèfica i el públic hi podrà veure una demostració de les activitats que es desenvolupen al gimnàs. Per exemple, es podran veure coreografies de hip-hop, zumba o bollywood, entre d’altres. En total, ballaran més d’un centenar de persones, entre aquestes també les ballarines que han presentat la coreografia “Unik” a cinc concursos de Catalunya aquesta temporada.

 L’entrada al festival tindrà un preu de 5 euros i entre tots els assistents se sortejarà un val de 5 mesos de gimnàs gratuït i un altre per a 3 mesos.  La recaptació es destinarà a Metges Sense Fronteres, una organització internacional que assisteix poblacions en situació precària i víctimes de catàstrofes d’origen natural o humà i de conflictes armats.

ENTREVISTA: Manolo Rodríguez, director del gimnàs, explica la proposta: