La sisena edició de la ruta gastronòmica “Dimecres Tapa” a Montblanc arrancarà el pròxim 11 de juliol i se celebrarà durant els vespres i nits dels dimecres d’estiu fins al 29 d’agost. Enguany s’incrimenta en tres el nombre d’establiments participants que s’enfila als 22.

La proposta, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB), contribueix a dinamitzar-ne la restauració i el turisme. Els bars i restaurants serviran tapes creades específicament per a la ruta, que mantindran el preu d’altres edicions, 2 euros per cada degustació. Tot plegat es podrà maridar amb els vins de la DO Conca de Barberà que continuaran amb el preu d’1,5 euros per cada copa.

L’any passat es van servir unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vi. En aquesta edició, entre d’altres, es podran degustar tapes de cruixent de cua de bou amb poma, carbassa i safrà, presa ibèrica, caneló de galta, una fideuà vegana o una mescla de sushi. Els establiments serviran les tapes a partir de dos quarts de 8 del vespre.

Per als clients també es farà un sorteig d’una caixa d’experiències de cap de setmana. Per optar-hi cal que 6 establiments segellin la butlleta de participació a la ruta, omplir les dades personals i lliurar-la a qualsevol dels establiments participants. El guanyador es coneixerà a finals d’agost, finalitzada la ruta.

Els restaurants i bars participants al “Dimecres Tapa” d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret i Ull de la Vila.