Una col·lisió frontal entre un camió i dos vehicles ha provocat un ferit greu aquest matí al quilòmetre 34 de la C-14, a l’alçada de la sortida de Montblanc en direcció a Reus. El Servei Català de Trànsit a rebut l’avís a les 8.56 h d’aquest matí.

En l’accident s’han vist implicats, una furgoneta de repartiment, un camió i un turisme, aquest hauria sigut el que ha envaït el carril contrari. Del xoc n’han resultat ferits el conductor del turisme que ha quedat ferit greu i ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i el conductor de la furgoneta lleu, traslladat a l’Hospital Pius de Valls. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, 3 vehicles dels Bombers de la Generalitat i unitats del SEM. Els tres vehicles implicats han bloquejat la circulació en sentit Reus, per això, s’ofereix pas alternatiu per la N-240 en sentit Valls.