Home Notícies Un autobús xoca contra la coberta de l’estació d’autobusos de Montblanc

Un autobús xoca contra la coberta de l’estació d’autobusos de Montblanc

0
Un autobús xoca contra la coberta de l’estació d’autobusos de Montblanc

Un autobús de l’empresa La Plana s’ha encastat aquest migdia contra la coberta de l’estació d’autobusos de Montblanc quan feia la ruta des de Tarragona fins a Vimbodí i Poblet. Cap dels passatgers ha resultat ferit i un altre autobús de la companyia ha acabat el recorregut previst.

L’incident s’hauria produït al voltant d’un quart de 2 del migdia quan el conductor es disposava a estacionar a Montblanc però no ha calculat bé el gir. El lateral del vehicle ha topat amb un dels extrems de la coberta i el xoc ha malmès part de les finestres de l’autobús, sense causar cap ferit.

Al lloc dels fets hi han treballat agents de la Policia Local de Montblanc i els pèrits de les assegurances.

 

X
X