Intèrprets: Anna Garcia, Cristina Bosch, Montse Plana, Gerard Bosch i Xavier Lozano. Tècnic: Jofre Majoral

Descarrega’l

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de que El Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga ha aprovat aquest dijous per unanimitat que els noms de les polítiques i polítics presos i a l’exili s’afegeixin, de manera temporal, als carrers de l’Espluga de Francolí i de que SOM Espluga ha proposat al ple d’aquest passat dijous que un espai de l’Espluga porti el nom de l’1 d’octubre per recordar-lo i per denunciar les forces de seguretat de l’estat espanyol. També s’informa de que La Conca de Barberà és una de les absents del Camp de Tarragona als Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i de que l’ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell han firmat un conveni de cessió d’ús de l’antic escorxador municipal. Parlem també de que el montblanquí Bernat Lleixà ha estat l’alumne amb nota més alta de l’Institut Martí l’Humà, amb un 8’8 de la fase general.