El Tudela Hockey Club va imposar-se aquest dissabte en el segon torneig d’hoquei de veterans organitzat per la secció d’hoquei del Casal de l’Espluga. El torneig es va celebrar durant tota la tarda de dissabte al nou pavelló municipal.

Per segon cop, els veterans de l’hoquei Casal de l’Espluga s’enfrontaven a un torneig. Aquest cop ho van fer contra el Tudela Hockey Club i el CN Reus Ploms. El primer partit va començar a les 18 h de la tarda i es van enfrontar els dos equips convidats, aconseguint el Tudela la victòria per 2 a 0. A Les 19 h va ser el torn de l’equip espluguí contra el Tuleda que aquests van guanyar per la mínima d’1 a 2. L’últim partit es van enfrontar el Reus Ploms contra l’Espluga, el resultat va ser favorable per 5 a 0 pels de Reus.

A les 21 h del vespre hi va haver l’entrega de premis, el primer lloc va ser pel Tudela Hockey Club que va guanyar els dos partits del torneig. La segona posició va ser per CN Reus Ploms. La tercera posició va ser per l’amfitrió, la secció d’hoquei del Casal de l’Espluga.