200 participants van participar aquest dissabte a la cursa Barrancs de Llegenda de Montblanc. La cita està organitzada pel Club Excursionista Montblanc amb la col·laboració de Conca Senglars i Cucots Nocturns. La cursa de muntanya compta amb tres circuits que recorren els barrancs de la Vall, la Pasquala i Sant Joan amb la peculiaritat que a la sortida encara és de dia i l’arribada de nit.

La cursa reina, és la de Barrancs de Llegenda que té amb un recorregut de 25 km i 1.600 metres de desnivell positiu. El corredor del club corredorsvalls.cat, Eloi Pallarès, va aconseguir la victòria amb un temps de 2 hores, 39 minuts i 27 segons, mentre que el podi va estar completat per Josep Bertran i Floria Martínez, els dos del club Conca Senglars. En categoria femenina, Paula López va guanyar amb un temps de 3 hores, 58 minuts i 47 segons, seguida per Laura PobletPatricia Perez.

El segon circuit, el Dos Barrancs, es disputen 16 km amb un desnivell positiu de 1.000 metres. Oriol Juan Sabater va guanyar la prova amb un temps d’1 hora 32 min i 48 segons, seguit per Joan Rosich i per Carles Martí. En fèmines, el primer lloc va ser per Íngrid Ruiz, el segon per Gemma Barrabeig i el tercer per Sara Martinez.

En el tercer circuit el més participatiu, l’Un Barranc, els corredors pugen el barranc de Sant Joan i el recorregut és de 10 km i 600 metres de desnivell positiu. El guanyador va ser l’espluguí, Marc Morató, amb un temps de 55 min i 48 segons, la segona posició era per Carles Alcántara i la tercera per Jordi Cartaña del Club Atlètic Montblanc. Pel que fa a les noies, Davina Larrosa va ser la més ràpida, Amber Lauren va ser segona i l’espluguina Amàlia Altarriba va quedar en tercera posició.

Podeu consultar les classificacions a Barrancs de Llegenda

Des de l’organització, es va lamentar un sabotatge patit en el marcatge de la cursa el dia abans, tot i això ho van poder solucionar perquè els corredors trobessin de la millor manera el recorregut. La cursa va tenir el suport d’una cinquantena de voluntaris.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ