Una persona ha resultat ferit crític, una menys greu i dues lleus aquesta tarda a la carretera N-240 a Tarrés per una sortida de via a prop del restaurant El Parador, en direcció Tarragona. L’accident s’ha produït al voltant de quarts de quatre quan, per causes que es desconeixen, el vehicle ha traspassat el doble carril de pujada i ha quedat de cap per avall.

L’accident s’ha produït en sentit Tarragona i segons ha informat Trànsit s’ha donat pas alternatiu als vehicles que circulaven per aquesta via. L’avís s’ha rebut a les 17.55 hores. Segons els Bombers de la Generalitat, es tracta d’un accident que solament s’ha vist implicat un vehicle amb 4 ocupants. Un dels ocupants ha quedat ferit crític i ha estat traslladat amb un helicòpter medicalitzat, 1 persona menys greu i les altres dues lleus, totes elles han sigut ateses pel Servei d’Emergències Mèdiques.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat tres unitats del SEM i un helicòpter medicalitzat. A més a més, hi ha treballat quatre unitats dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra han donat pas alternatiu.