El cap de setmana de la revetlla de Sant Joan a la Conca de Barberà ha estat marcada per l’absència d’incidents importants. Tot i les altes temperatures i la suma de la pirotècnica, els Bombers van haver de fer poques intervencions.

A l’Espluga de Francolí els cossos de seguretat no van haver d’intervenir en cap incendi. Un any més, la revetlla, va comptar amb el suport dels voluntaris de l’ ADF de l’Espluga, que van col·laborar en el control i extinció de la foguera de Sant Joan. Els Bombers de la Generalitat van haver d’extingir un contenidor a Santa Coloma de Queralt la nit de la revetlla. El segon incendi que hi va haver i el més important va ser a Vilanova de Prades a les 16.00h de la tarda del 24 de juny. En l’incendi de vegetació es van activar 13 dotacions de bombers amb dos avions i un helicòpter. Per últim, aquest diumenge, a les 20.00h de la tarda es va actuar en un incendi d’un contenidor a Sarral.

A tot Catalunya els Bombers de la Generalitat van haver de fer un total de 862 sortides per apagar incendis en zones urbanes, 320 persones van rebre assistència als hospitals i centres d’urgència d’atenció primària i el telèfon 112 de Catalunya atendre durant la revetlla 4.088 trucades.